Kevätkausi 2016

Simulaattori käytössä 1.4.2016 alkaen

  • kysy uusi OVIKOODI simulaattoritilaan
  • lisätietoja 0400-510 274

 

 Nimetn

 

Katso kokouspakettien hinnat kokouspaketit

Ähtärin matkailuvideo

Simulaattoriin - treenaa lyönti kuntoon

Kesää odotellessa harjoittele swingi kuntoon tilavassa sisäharjoitteluhallissa ja Sport Coach simulaattorissa. Et tarvitse green cardia tai aikaisempaa pelikokemusta, opastamme alkuun golfin saloihin.

FamilyGolf

FamilyGolf on kaikille avoin puistokenttä, jolla sijaitsee 6 par3 väylää. Meillä et tarvitse green cardia, ei tasoituksia ja pelata saa kaiken ikäiset. Opastamme ja neuvomme pelin alkuun, myös lapsille löytyy sopivat mailat.

Frisbeegolf

Pelaa frisbeegolfia kuuden väylän radalla. Et tarvitse omia kiekkoja. Kolme kappaletta kiekkoja kuuluu lipun hintaan (driver, mid-range ja putter). Lipun hinnalla pelaat voit pelata koko päivä,

Kahvila ja kokoustilat on talvikaudella auki tilauksesta


Meillä on viihtyisät kokous- ja juhlatilat erikokoisille ryhmille (max. 80 hlö). Vuokraa tila esimerkiksi yritystapahtumaa tai tyky-päivää varten. Varaukset 0400-510 274.   

JUNIORITOIMINTA

Lasten ja nuorten harjoituksia ja juniorileirejä jatketaan taas kesällä 2016.

Me toimimme junioritoiminnan keskuksena. Näin juniorit saavat rauhassa pelata omaa tahtia - omankokoisillä väylillä. Tämä tuo pelimukavuutta meille kaikille, isoille ja pienille golffareille.

 

HerraHakkaraisenGreenCardJunior

Meillä on käytössä lapsille suunnattu Golfliiton Herra Hakkaraisen Junior Green Card, joka on suunnattu alle 10 -vuoden ikäisille. Sisältö ja käyttö on yhtenevä Junior Green Cardin kanssa, mutta kuvitus on tehty vetoamaan nuorempiin junioreihin. Korttia voi suorittaa yhdessä vaikka golftaitoisten vanhempien tai isovanhempien kanssa.

LeluXi avataan jälleen kesäkuussa. LeluXi on lasten leikki- ja puuhapaikka, jossa on mukava touhuta.

 

Olemme FaceBookissatee varaus

SIMULAATTORIN VARAUSKALENTERI

Facebook Like

01 ahtarin osuuspankki 02 ahtarin elainpuisto 03 nordea 04 ely 05 ahtarin kaupunki 06 luoman 07 hotelli mesikammen 08 ahtarin vesi ja lampo 09 maanrakennus 10 ahtarin golf

FamilyGolf Oy |Y-tunnus: 2402851-8 | Karhunkuja 2 (HERE) Karhunkierros 99 (GOOGLE), 63700 Ähtäri

| info: 0400 510 274 | timo.nyyssola(at)gmail.com